Combination Cheshire Studio in Alsager

Region: Cheshire

A past customer approached us as they were wanting to replace their 25 year old Olympian building and had decided to go for something a little bigger!

The couple initially came to us with hand drawn sketches of a bespoke design they had in mind. They envisioned an attractive building with an emphasis on dual use, having one single building that had a garden room with a separate store area.

The finished building, based on our Combination Cheshire Studio, measured 24’ x 12’ which included an internal partitioning that created space for a generous 18’ x 12’ garden room and a practical 8’ x 12’ store area.

The buildings’ specifications include additional doors, double glazing and 38mm log cladding. Finished off with our attractive cedar shingle roof and external paint system in Silver Mist offset with Kensington, the building was topped off beautifully with the addition of a clock tower.

The end result is a stunning, bespoke garden building, built exactly to our customers specifications and layout, that will hopefully last another 25 years.